miércoles, 1 de abril de 2015

26/03/15 CALÇOTADA!!

El passat dia 26 de març de 2015 vam culminar el nostre projecte d'emprenedoria, és a dir, vam organitzar la calçotada amb els nostres propis calçots. Dos dies abans, els vam collir perquè per temes organitzatius vam veure que no tindríem temps de coure'ls juntament amb les botifarres.
Fins el dia abans vam tenir les llistes d'inscripcions obertes amb la finalitat de poder agrupar el màxim de participants i, finalment, vam aconseguir arribar a 98 participants!!! Una xifra que ni en els nostres millors pronòstics ens havíem plantejat.


També vam poder comprovar que hi ha va haver participació de pràcticament tots els nivells educatius: 3r d'ESO, CFGS d'Integració Social, CFGS Infantil, CFGS Automatització i Robòtica, CFGS Administració de Serveis Informàtics en Xarxa, CFGM Manteniment Electromecànic, CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Curs d'Accés a Superior i molts professors.

El guanyador del concurs de la "Salsa Romesco" va ser Jordi Icart, alumne de 3r d'ESO que amb l'ajuda del seu pare van elaborar una salsa que tots els participants la van trobar boníssima!!! Enhorabona Jordi per les teves habilitats culinàries!!!
Hem quedat molt satisfets de la participació i del desenvolupament de la jornada, especialment perquè vam tenir l'ajuda dels nostres companys de 3r d'ESO que tot i no cursar l'optativa d'emprenedoria van venir a donar-nos un cop de mà.

Moltes gràcies a tots/es per a la vostra col·laboració i esperem que el pròxim curs ho puguem tornar a repetir!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario