jueves, 7 de mayo de 2015

Finalistes en el 1r Concurs d'Emprenedoria de la FECC



La setmana passada ens van informar que havíem estat un dels 8 finalistes del primer concurs d’emprenedoria que organitzava la Fundació d’Escoles Cristianes de Catalunya (FECC). Nosaltres vam presentar el nostre projecte com a “Calçotada Social” atès que un dels nostres objectius que volíem aconseguir amb aquesta activitat era afavorir la convivència social entre els alumnes dels diferents nivells educatius que s’imparteixen en el nostre centre. 




Com a conseqüència de ser finalistes d’aquest concurs, ens han convocat avui, 7 de maig, a la seu de la FECC de Barcelona per defensar el nostre projecte mitjançant una presentació de 10 minuts  davant d’un jurat i la resta dels grups finalistes. La competència ha estat ferotge, perquè tots els grups han presentat uns projectes molt interessants, però per sorpresa nostre, un grup d’Olot i nosaltres hem estat seleccionats com els dos millors projectes. Per aquest motiu, ara ens han convocat el dia 27 de maig a tornar a explicar el nostre projecte a la 3a Jornada d’Emprenedoria que organitza la FECC davant d’altres escoles d’arreu de Catalunya i exposar la “Calçotada Social” com un model a seguir d’un projecte emprenedor. Finalment, aquest mateix dia coneixerem el veredicte final del jurat i es lliuraran els corresponents premis.




Tot i saber que tenim molta feina per fer pel dia 27 de maig, hem estat molt contents de rebre aquesta bona noticia, perquè dels 48 projectes presentats en total, nosaltres som els dos millors, podem estar més que orgullosos! Com que ens trobàvem molt a prop de la Font de Canaletes, no ens hem pogut resistir de fer-nos una foto com els campions!

No hay comentarios:

Publicar un comentario